* GEWIJZIGD: Annulering van de meeste evenementen t/m 30 juni vanwege Corona. De ALV zal plaatsvinden op 19 juni. De trombosedienst is aanwezig volgens de reguliere agenda.

Op grond van de maatregelen die door het kabinet zijn afgekondigd ter bestrijding van het corona virus heeft buurtvereniging Buytenrode alle activiteiten tot 1 juni 2020 stopgezet. Alleen de Trombosedienst heeft de bloedprik activiteiten voortgezet, binnen de geldende RIVM normen.

In de afgelopen periode heeft over de herstart van activiteiten regelmatig met de gemeente Zoetermeer overleg plaats gevonden. De gemeente heeft aangegeven dat de volgende activiteiten nog niet kunnen worden opgestart:
Yoga, bingo, dart, klaverjassen, line-dance, dansen, spirituele beurs en postzegelbeurs. Zij mogen pas worden opgestart als er nieuwe versoepelingen van de maatregelen komen.

Activiteiten die wel vanaf 1 juni kunnen worden opgestart zijn: activiteiten van de Trombosedienst, GGZ cursussen, spelletjesavonden van Sweet Lake Sentinels en Dungeon & Dragons en de veilingcommissie van de ZHPV.
Deze activiteiten vinden plaats in de grote zaal.

Overigens moet de bar nog gesloten blijven. Koffie, thee en water zijn wel verkrijgbaar. 

Het bestuur van Buytenrode heeft een protocol opgesteld dat kan bijdragen om de veiligheid van  deelnemers en vrijwilligers aan activiteiten zo goed mogelijk te borgen nu het kabinet en de gemeente hebben besloten activiteiten weer gefaseerd toe te staan vanaf 1 juni 2020. Dit protocol is in de buurtvereniging duidelijk zichtbaar voor een ieder opgehangen.

Zoals bekend is de Algemene Ledenvergadering op 22 april niet doorgegaan. De nieuwe datum voor de ALV is  vrijdag 19 juni vanaf 19.30 uur, zaal open 19.00 uur.
Zie voor aanmelden en de vergaderstukken het hoofdstuk ALV.

De trombosedienst is aanwezig volgens de reguliere agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.