* GEWIJZIGD: Annulering van alle evenementen t/m 31 mei vanwege Corona virus. Trombosedienst alleen op maandag aanwezig van 9:00 – 10:00 t/m 30 april.

In verband met de ontwikkelingen op het gebied van het Corona virus en de door Premier Rutte voorgestelde maatregelen zullen wij ook maatregelen treffen door alle activiteiten te schrappen t/m 31 mei 2020.

De trombosedienst volgt t/m 30 april een aangepast rooster en is alleen als prikpost aanwezig op de maandagen van 9:00 – 10:00.

Zonder verdere berichtgeving zullen de activiteiten weer worden opgepakt in juni 2020. Hou daarom de website goed in de gaten.

* HULP in ZOETERMEER: Informatie over hulp bieden én ontvangen in Zoetermeer. Samenwerking gemeente Zoetermeer, UVV, Present, Palet Welzijn en Piëzo.

Hoe kan ik hulp bieden?
Wilt u iets doen voor een ander? Dan kunt u zich als vrijwilliger aanmelden op het platform Zoetermeer voor elkaar.

Hoe kan ik hulp krijgen?
Bent u ouder en heeft u hulp nodig?
Dan kunt u contact opnemen met Palet Welzijn.

Heeft u praktische ondersteuning nodig omdat u in een lastige situatie zit?
Dan kunt u contact opnemen met Piëzo.

 

* Inloopochtend van de Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark

De Stichting Kwaliteitsteam Buytenpark, deels gerund door bewoners van de wijk Buytenwegh, organiseert op 21 maart een inloopochtend bij buurtvereniging Buytenrode. Als speciale gast zal wethouder Jacobien Groeneveld aanwezig zijn bij deze informatieochtend. De start is om 10.00 uur, eindtijd is 12.00 uur. Aansluitend worden de aanwezigen uitgenodigd voor een schoonmaakrondje in het aangrenzende Buytenpark.

Website: http://www.kwaliteitsteambuytenpark.nl/

* De foto’s van het koppel darttoernooi van 29 februari 2020 van dartclub Simply the Best staan online

De foto’s van het koppel darttoernooi van zaterdag 29 februari 2020 van dartclub Simply the Best zijn hier te vinden. koppel darttoernooi

* Algemene Ledenvergadering 2020 buurtvereniging Buytenrode

      Geen reacties op * Algemene Ledenvergadering 2020 buurtvereniging Buytenrode

De ALV zal plaatsvinden op woensdag 22 april 2020 in de grote zaal van buurtvereniging Buytenrode. Aanvang 20.00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De hiervoor benodigde stukken zoals agenda en jaarverslagen zullen uiterlijk 2 weken voor aanvang van de vergadering ter inzage op de site www.buytenrode.nl/alv en in de buurtvereniging te vinden zijn.