Klaverjassen

De organisatie van het klaverjassen heeft in 2020 hun taken voor het organiseren en leiden van de klaverjas avonden bij onze buurtvereniging neergelegd. Als bestuur respecteren wij hun besluit en bedanken hen voor hun inspanningen gedurende 6 jaren. De klaverjas avonden (doorgaans 6-8 x per jaar) moeten wel doorgang vinden en dus zijn wij op zoek naar nieuwe enthousiastelingen die de klaverjasavonden willen organiseren en leiden. Het zou immers bijzonder jammer zijn als deze gezellige avonden niet meer kunnen plaatsvinden. Indien gewenst zal Wim (penningmeester) de opvolger(s) in het begin ondersteunen.

Heeft dit bericht jouw interesse gewekt? Aarzel dan niet en geef je op als nieuwe organisator/leider van de klaverjas werkgroep door middel van een email naar klaverjas@buytenrode.nl.

Met vriendelijke groet,
Namens het bestuur van buurtvereniging Buytenrode
Leo Kiehl, voorzitter

Buurtvereniging Buytenrode organiseert zes keer per jaar op de vrijdagavond een spetterende klaverjasavond. Wij spelen met een vaste maat en hanteren het Rotterdamse systeem. Het begin van de avond is om 20:00 uur en om ongeveer 23:00 uur zijn alle rondes gespeeld. De zaal is vanaf 19:30 uur geopend.

Uiteraard kunt u voor, tijdens en na het kaarten een drankje en een hapje afnemen van onze bar tegen schappelijke prijzen.

Wij kunnen nog nieuwe spelers gebruiken. Voor de prijs hoeft u het niet te laten, de deelname is slechts € 5,00 per persoon en bij binnenkomst te voldoen bij de organisatie.

Onderstaande vrijdagavonden zijn de vastgestelde klaverjasdata voor 2024.

Opgeven voor deelname of voor nadere informatie op het email adres
klaverjas@buytenrode.nl, of telefonisch onder nummer 06-43459990, u krijgt dan automatisch een uitnodiging voor de eerstvolgende klaverjasavond.