Dungeons & Dragons

Doe mee aan een interactief verhaal met het bekende rollenspel Dungeons & Dragons. Kruip in de huid van een held en ga samen met medespelers het avontuur tegemoet. Pas op, gevaar in de vorm van valstrikken en monsters komt je tegemoet maar ook het sociale aspect is van belang. Vecht, puzzel en praat je een weg door een fantasievolle wereld en beleef een uniek verhaal dat zich aanpast op de keuzes van de groep.

Nooit gespeeld maar interesse het te leren? Tijdens de introductiesessies beleven nieuwelingen een speciaal op maat gemaakt introductie-avontuur en ontdekken ze spelenderwijs wat er mogelijk is. Vooraf bieden wij hulp met het maken van karakters en andere voorbereidingen. Bijna honderd nieuwelingen ging je al voor. Volg onze Facebook en schrijf je in voor een introductiesessie om mee te doen: Facebook.com/DNDBuytenrode.

Al eens eerder gespeeld en klaar voor een uitdaging? De One-Shot avonturen zijn korte verhalen die een enkele avond duren. Samen met andere spelers beleef je een unieke sessie waarin roleplay, actie en verhaal allemaal samenvloeien tot een onvergetelijke avond. Meedoen? Hou onze Facebook in de gaten op www.facebook.com/DNDBuytenrode