Spiritueel

Bij Buytenrode wordt tweemaal per jaar een spirituele beurs georganiseerd. De beurs bestaat al vele jaren en kent een trouwe schare van bezoekers.
De kleinschalige opzet van de beurs biedt geïnteresseerden een mooie gelegenheid om kennis te maken met een spirituele omgeving.
Er zijn sessies voor kaartlegging, handlezing, wastekening, astrologie, fotoreading, voetreflex, stoelmassage, centra touch techniek en meer. Daarbij is er een mooi ingerichte stand waar spirituele artikelen worden aangeboden.

De entree voor de beurs is gratis waardoor een bezoek hieraan voor iedereen mogelijk is. De prijs voor een tafelconsult van ca. 20 minuten is € 12,=
De intieme uitstraling van de beurs wordt verrijkt door de knusse ruimte van buurtvereniging Buytenrode waar drankjes en hapjes tegen een geringe prijs verkrijgbaar zijn.

In 2024 is er een spirituele beurs op 17 maart en op 6 oktober. De aanvang is om 11.00 uur en sluit om 17.00 uur.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met buurtvereniging Buytenrode, telefoon 079-3518298, email: spiritueel@buytenrode.nl of Astrid van Campen; email: astridvancampen@live.nl; gsm: 06 55732347.