Dartclub Simply the Best

Wij zijn ‘de’ dartclub van Zoetermeer op de doordeweekse avond. Onze dartvereniging heeft een rijk verleden (sinds 1982), maar onze doelstelling is ongewijzigd: “Een leuke gezellige avond darten”. Het niveau van de dartclub is divers… van beginnend recreatief tot (gemiddelde) competitiespeler. Dus er is voor iedereen gepaste tegenstand.

De zaal van de buurtvereniging is om 19:30 open en wij starten met de wedstrijden om 20:00. Op de meeste avonden wordt er voor de ranking gegooid. Dit betekent dat de aanwezige darters in een poule geloot worden en in elk geval een 501 (best of 5), Tactics (best of 3) en een 301 (best of 5) gooien. Wanneer er tijd over is op een avond is het natuurlijk mogelijk om zelf onderling nog wat extra te gooien.

Een aantal keer per jaar hebben we een (intern) koppeltoernooi en daarnaast organiseert de dartclub een aantal (weekend) toernooien. Kijk daarvoor op onze Facebook pagina (Dartclub Simply the Best). Ons dartseizoen loopt van september t/m juni en de contributie is € 8,00 per maand én u moet lid worden van de buurtvereniging voor € 10,00 per jaar. Aan het einde van het dartseizoen hebben we een eindfeest, waar de prijzen van de onderlinge competitie uitgedeeld worden.

Wil je informatie over Dartclub ‘Simply the Best’ of wil je een keer proefdarten, neem dan contact met ons op via ons e-mail adres (info@dartclubsimplythebest.nl) of via onze Facebook pagina www.facebook.com/DartclubSimplytheBest