Logo Buurtvereniging Buytenrode. Kop
RSS-feeds RSS-feeds

Archief 2018

 

Nu bij buurtvereniging Buytenrode: country dance voor beginners

Iedere donderdagavond is er country dansen in buurtvereniging "Buytenrode", georganiseerd door de "Stagecoach"Country Dancers. Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur wordt er les gegeven in "line-dansen", waarna tot 23.00 uur de gelegenheid bestaat voor vrijdansen en de geleerde dansen te oefenen.
Het leuke van country dansen is dat je niet afhankelijk bent van een danspartner, de meeste dansen zijn individueel en worden in groepsverband gedanst. In rijen naast, voor en achter elkaar. Het is ook niet aan een bepaald aantal dansers gebonden; iedereen die de dans beheerst kan meedansen.                                           Country Dance Country Dance

Klik hier voor ons email-formulier.
 

Linedancers gezocht

Heb je altijd wel eens gedacht "dat linedansen vind ik wel leuk, maar hoe leer je dat" , dan kan je je nu aanmelden voor een beginnersgroep. Hier leer je de regels van het linedansen en uiteraard wat linedansen is. We dansen zowel op Country als Non Country muziek. Onlangs is er een nieuwe beginnersgroep gestart. De les wordt gegeven van 19.00 - 20.00 uur door een gediplomeerd dansinstructeur. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Kijk voor meer informatie op de pagina van Country Dance. 


​Vanaf 2 oktober nieuw bij Buytenrode: bridgelessen

Wilt u uw hersens in beweging houden, contacten met gelijkgestemden aangaan of onderhouden, of gewoon leren bridgen? Dat kan binnenkort allemaal bij buurtvereniging Buytenrode. Vanaf dinsdag 2 oktober organiseert buurtvereniging Buytenrode in samenwerking met Piëzo Buytenwegh een cursus hoe leer ik bridgen. Onder leiding van de ervaren en bevlogen docent Cas, worden u de beginselen van het edele kaartspel bijgebracht. In het kader van "een leven lang leren" is deze cursus ook heel geschikt voor ouderen.
De kosten bedragen € 25,00 en voor Zoetermeer pashouders € 10,00. Deze kosten zijn voor het spel- en cursusmateriaal en dat is inclusief het cursusboek. We starten 2 oktober om 15.00 uur. Dus schroom niet en meldt u aan bij bestuur@buytenrode.nl
of bij 06-24373432.

 

 In memoriam 

 

Met grote verslagenheid hebben wij kennis genomen van het plotseling overlijden van onze gewaardeerde collega


Nancy Kuiper 


Wij zullen haar enthousiasme en inzet voor de buurtvereniging missen. 

Onze gedachten en medeleven gaan uit naar haar gezin en naaste familieleden. Wij wensen hen veel sterkte met dit grote verlies. 

De collega's van buurtvereniging Buytenrode

Zoetermeer, 13 mei 2018

 

Door deze droevige omstandigheden zijn alle activiteiten van buurtvereniging Buytenrode tot en met vrijdag 18 mei afgelast. 
Activiteiten in mei


Zaterdag 19 mei: Pinkstersnuffelmarkt

Buurtvereniging Buytenrode organiseert op zaterdag 19 mei een pinkstersnuffelmarkt. Van 11.00 tot 17.00 uur kunnen bezoekers bij de buurtvereniging langs de verschillende kraampjes met spulletjes lopen en wellicht iets leuks kopen. Aan de bar zijn er diverse hapjes en drankjes verkrijgbaar. De toegang is gratis. De ingang van de snuffelmarkt is aan de voorkant van de buurtvereniging. Parkeren is gratis. 

Wilt u zelf uw spullen verkopen op de snuffelmarkt? Dat kan. U kunt een stand huren door een mail te sturen naar bestuur@buytenrode.nl. U betaalt voor het huren van een tafel € 5,00 en als u lid bent van de buurtvereniging betaalt u € 2,50.