Stagecoach Country Dancers

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is Stagecoach-Country-Dansers-118x100-1.png

Iedere donderdagavond wordt er in buurtvereniging Buytenrode Country linedansen georganiseerd door de “Stagecoach” Country Dancers. Vanaf 19.00 uur tot ongeveer 21.00 uur wordt er les gegeven in “line-dancing” op zowel Country als Non-Country muziek voor zowel beginners als gevorderden, waarna tot 23.00 uur de gelegenheid bestaat voor vrij dansen en/of om de geleerde dansen te beoefenen.
Het leuke van Country linedansen is dat je niet afhankelijk bent van een danspartner. De meeste dansen zijn immers individueel en worden in groepsverband gedanst. In rijen naast, voor en achter elkaar. Het is ook niet aan een bepaald aantal dansers gebonden; iedereen die de dans beheerst kan meedansen.

Linedancers gezocht
Heb je altijd wel eens gedacht “dat linedansen vind ik wel leuk, maar hoe leer je dat”, dan kan je je aanmelden voor een beginnersgroep. Hier leer je de regels van het linedansen en uiteraard wat linedansen is. We dansen zowel op Country als Non Country muziek. De beginnersles wordt gegeven van 19.00 – 20.00 uur door een gediplomeerd dansinstructeur. Daarna bestaat de mogelijkheid om door te stromen naar het gevorderden niveau. Voor meer informatie email ons via linedancing@buytenrode.nl