* Geusz! bierproeverij!

      Geen reacties op * Geusz! bierproeverij!

Voor de allereerste keer in buurtvereniging Buytenrode, een Geusz! bierproeverij!
Proef 5 heerlijke speciaal bieren incl. lekkere hapjes.

Inloop : 20:00 uur
Aanvang: 20:30 uur

Kosten: € 20,- pp
Kaarten kan je bestellen via Bestuur@buytenrode.nl of op dinsdagavond 19:00-23:00 uur aan de bar van buurtvereniging Buytenrode.

* Algemene Ledenvergadering 2024 buurtvereniging Buytenrode

De ALV zal plaatsvinden op woensdag 10 april 2024 in de grote zaal van buurtvereniging Buytenrode. Aanvang 20:00 uur, zaal open vanaf 19.30 uur. De hiervoor benodigde stukken zoals de agenda en de jaarverslagen zijn op de site www.buytenrode.nl/alv te vinden en zijn tevens voor aanvang van de vergadering ter inzage in de buurtvereniging te vinden. Vooraf aanmelden bij ALV@buytenrode.nl of bel 06 52 22 20 48.

* Buurtvereniging Buytenrode doet gift aan HagaZiekenhuis Zoetermeer

HagaZiekenhuis Zoetermeer heeft maandag 20 november een prachtige gift ontvangen van buurtvereniging Buytenrode. De cheque van 1000 euro is overhandigd door voorzitter Leo Kiehl en penningmeester Wim Wenning. Sandra Maat, zorgmanager van SEH Zoetermeer en verpleegkundige Suzanne van Zwet namen het bedrag in ontvangst.

Met de donatie wordt een kinderhoek bij de gipskamer op de Spoedeisende Hulp ingericht met o.a. educatief speelgoed. Met de speelhoek, die is afgeschermd van de gipskamer en andere behandelkamers, zorgen we voor wat afleiding voor de kinderen tijdens het wachten.